Trail L'Elchertoise
30/03/2019 - Nobressart(Attert)

Beschrijving

Vertrektijden: 9h00 (50km) - 9u45 (25km) - 10u30 (14km) - Douches en restaurants - Pre-registratie: 4 - 6 - 8 - Registratie dezelfde dag: 6 - 8 - 10 - Contact : trail@nobressart.eu - +32 467 111 155
Op 30 mrt van 9u tot 18u


De Elchertoise van JPP is 3 routes, de Maxi Trail: 50 km, de Trail: 25 km en de mini Trail: 14 km.De drie races vinden plaats in een natuur- en bosomgeving van 100%. De cursussen zijn toegankelijk voor iedereen, zowel ervaren ruiters die worden aangetrokken door de hoogteverschillen als lange afstanden die worden voorgesteld als neofieten, kunnen een kortere afstand proberen. De langste afstand brengt de renners naar Martelange en laat je een deel van het prachtige Anlier-bos doorlopen. De gemiddelde afstand stelt de renners in staat om de Rulles te volgen en een prachtig uitzicht op de rivier te ontdekken. Ten slotte draait het kleine circuit rond de vijvers van de Pont d'Oye met invallen in de bossen rondom.

De drie circuits combineren paden, trails, hellingen, afdalingen, enkele tracks en andere tracks voor het grootste plezier van de hardlopers. Deze races zijn georganiseerd om het werk voort te zetten dat is gestart door Jean-Paul Pomes die ons helaas te vroeg heeft verlaten.

Inlichtingen

Plaats :
Nobressart

Contact :
- Club de la Fontaine asbl

Links :
: trail@nobressart.eu
: http://www.nobressart.eu
   

[Sluiten]